Jak prodat nebo využít školní uniformy z Anglie

V balících použitého oblečení z Anglie se často nacházejí školní uniformy. Pokud byl balík zakoupen za účelem prodeje, není třeba zoufat. I části anglických školních uniforem se dají zajímavě využít. Často jsou ušity z kvalitních materiálů pod značkami v Česku oblíbených módních řetězců (George, Marks&Spencer atd.).

Anglické školní uniformy nezavrhujte ani jako kupující. Jak si dále přečtete, mají rozsáhlé využití – zeptejte se libovolného prodejce těchto balíků a on vám jistě rád poradí, příp. zmíněné věci dodá.

Kalhoty ze školních uniforem aneb kde sehnat kalhoty na svatbu a jiné společenské příležitosti

Kalhoty ze školních uniforem nejsou žádná tragédie. Dají se použít i prodat jako společenské kalhoty. Nejedna maminka zešílí při představě, že má vysolit několik tisíc za oblek pro svého školáka, jen kvůli svatbě vzdáleného manželova bratrance, kterého nikdy neviděla. Maminky nezbedných dětí vědí, co taková májová svatba pro děti znamená – vyválet se tak trochu v bahně, pokydat se dortem, nechat se od strýčka polít vínem a vylézt na strom. Pokud nejsou příbuzní opravdu pünktlich na módu, nebudou řešit, kde se ty kalhoty pro šestiletého klučinu vzaly.

Důležitý je pochopitelně titulek, pod kterým prodáváte, neboť zoufalé matky takováto klíčová slova budou zadávat do svých prohlížečů a hledat a hledat, jak potomka obléknout levněji než sebe. Doporučuji:

Společenské kalhoty, Kalhoty na svatbu, Kalhoty na svatbu a jiné společenské příležitosti, Kalhoty od obleku, oblek – kalhoty, atd. jsou vhodnější výrazy než zmínky o školních uniformách.

Košile ze školních uniforem

Košile ze školních uniforem jsou úplně stejný příběh jako kalhoty. Do určitého věku potřebuje v naší zemi dítě košili jen výjimečně a spousty rodičů se smíří s košilí z anglického second-handu.

Trika s límečkem ze školních uniforem

Tato trika jsou úplně běžná jednobarevná trika s límečkem, často z kvalitní bavlny. Proto jimi neopovrhujte ani jako prodejce, ani jako zákazník.

Sukně ze školních uniforem

Sukně ze školních uniforem se dají prodat jako společenské sukně neutrálních barev. Možná hůře, než kalhoty pro kluky, ale své využití jistě najdou. Pokud jste kupující a sháníte černou nebo šedou sukni pro svou holčičku, takováto sukně může být pro vás dobrý tip.

Sukně

Zástěrky ze školních uniforem

Zástěrky už vyžadují v nejedné české školce nebo škole na výtvarnou výchovu. Za pár korun

Mikiny a svetry ze školních uniforem

O mikiny a svetry je zřejmě nejmenší zájem a také se nejedná o příliš hezké kousky. Můžete je nicméně přidávat zdarma k objednávce a nalákat tak své zákazníky na dárek zdarma.

Pokud naopak sháníte levné mikiny např. na tábor, tyhle kousky se dají sehnat i zadarmo nebo za poštovné. Stačí chvíli hledat na internetu nebo již přímo tam, kde se oblečení prodává.

 

Leave a Reply